marți, 18 noiembrie 2008

APEL CĂTRE NORMALIŞTI


Sper, că ultimele evenimente la care aţi fost supuşi de aceste personaje sinistre care, din nefericire, conduc şcoala, să vă fi întărit!

Vă felicit, pe elevii din clasele a XII-a, pentru modul exemplar în care v-aţi mobilizat în organizarea balului bobocilor. Chiar dacă, munca voastră a fost terfelită de adulţi fără minte, sper din toată inima să analizaţi -la rece- comportamentul deviant al acestora.

Şi, fiţi, încrezători!

Aceste accidente "manageriale" vor dispare curând din viaţa voastră. Vă doresc, în schimb, ca viitorul să vă ferească de astfel de "oameni ai nimicului", ajunşi şefi, doar pentru că vor să conducă şi că au fost susţinuţi de partid(e), fără să deţină cele mai elementare competenţe pentru acest lucru.

Baftă!

16 comentarii:

Anonim spunea...

mi-e rusine ca exista o asemenea scoala,sau mai bine zis ca o scoala cu un asa prestigiu e condusa de .....nu gasesc cuvante sa le numesc:|

Anonim spunea...

multumim!!!un adevarat profesor si un om cu demnitate.Un exemplu de urmat... :|

Ubyta spunea...

eu sunt de parea profesorului meu de geografie si il voi sustine mereu pentru ca dunealui este cu adevarat un profesor de NOTA 10+++++ care merita sa fie din nou director, pentru ca pe vremea lui era mult mai bn;dumnealui a vrut sa faca ceva in aceasta scoala,dar din cauza partidelor nu a putut pt ca ele nu iau peris prea multe.Abia astept sa scap de modelul comunist di aceasta scoala care din pacate inca exista la noi, chiar daca este o scoala ce educa viitori invatatori-educator.
Feicitati D-le Paraschiv....

Anonim spunea...

asa-i....o munca grea irosita din cauza unora care nu apreciaza, nu stie sa asculte si nu se gandeste la elevi... absolut deloc .... chiar nu tin minte sa se mai fi intamplat asa ceva...

Anonim spunea...

intrebarea e, domnule profesor, de ce nu le controleaza nimeni pe aceste femei paranoice ?Umbla sobolanii prin camin si prin scoala, elevii sunt nemultumiti de conditii si de uniforma aia trasnita, dar nu vine nimeni. Din cantina se fura ca in codru, caprele administratorei pasc in voie peste tot, porcii ei se inmultesc si se ingrasa cu mancarea platita de elevi, dar niciun control nu deranjeaza jaful si nesimtirea!Se petrece ceva f. ciudat

Anonim spunea...

si nu numai d-na pedagog STEFANOVICI nu lasa copii sa paseasca in cealalta parte de camin parca ar fi pe mosia ei vorbeste si se poarta f. urat dar nimeni nu-i spune nimic acolo nu e camin este inchisoare

Anonim spunea...

si chiar nu se poate face nimic? nu este nimeni care sa observe aceste neregularitati? unde sa mergem sa schimbam ceva? suntem o masa mare de elevi nu putem face nimic? cineva trebuie sa deschida ochii si sa vada ca asa zisul "spirit" normalist a ajuns spirit "comunist". Suntem alaturi de dumneavoastra ca intotdeauna.

Anonim spunea...

Am intrat in posesia informatiei despre "scoala normala" din intamplare;nici nu-mi imaginam ca se intampla astfel de barbarii. Ma gandesc la parintii care fac sacrificii sa-si tina copiii intr-un "liceu bun", candva respectat, la viitorul copiilor care vor iesi formati de astefel de "pedagogi.
Este incredibil pana unde pot sa ajunga dascalii Scolii romanesti. Avida, neiubitoare de meserie, scoala romaneasca se afla cumva intre bordel (intelectual vorbind) si biserica.

Anonim spunea...

ce bine ca exista cineva caruia nu ii e teama de hotomani...demult imi doream sa imi descarc nervii,nu mai suport sa indur atatea de la directoarele astea si chiar daca sunt in scoala aceasta doar de trei ani,pur si simplu nu mai suport,e inadmisibil ce se intampla,ne manefreaza cum vor ele si noua ne e teama sa le spunem ce nu ne convine si ce ne deranjeaza...mai pe romaneste sunt niste INCAPABILE. Sunt o groaza de spus despre aceste specimene cu tot cu partidul lor de comunisti,dar imi e rusine sa pronunt cuvintele ce le caracterizeaza. Va multumim domnule profesor Paraschiv pentru tot si vrem sa ne fiti din nou director!

Anonim spunea...

Scoala Normala?in niciun caz! O putem numi Scoala Anormala cu asa oameni"de nimic" la conducere.Din pacate noi, din anii terminali scapam de aceste "fiinte" ce au mintea ingusta sau nu au deloc.Insa ne pare enorm de rau ca pierdem oameni de valoare, profesori implicati si preocupati de viata de elev.

Anonim spunea...

Domnule profesor,felicitarile mele si nu numai, pt. ceea ce ati scris.Intr-adevar,mare dreptate aveti in privinta cuvintelor ce le-ati adresat "doamnelor director",dak le pot numai in acest fel...sunt niste incapabile care au ajuns la conducerea scolii datorita partidului din care fac parte.
Niciodata nu vor avea parte de respectul elevilor,atata vreme cat nu isi schimba comportamentul fata de ei.Ar trebui sa li se adreseze normalistilor ca de la egal la egal,si nu de la superior la inferior.Dumnealor nu stiu decat sa apara in fata elevilor cu un aer de superioritate care-i deranjeaza nu numai pe ei,ci si pe profesori.Drept urmare,doamnele director nu vor avea parte cred eu(sau cel putin nu din partea acestei generatii) de respectul sincer de care ati avut dvs,domnule profesor!

Anonim spunea...

de ce nu scrieti la catavencu ce va doare????va vom fi recunoscatori!!!

Anonim spunea...

sunteti un profesor de nota 100,aveti o sustinatoare convinsa intr-o clasa de a 11a;)

Anonim spunea...

APEL CATRE NORMALISTI...Da.Chiar si dupa atatia ani de la absolvire, ma consider normalista.Tanjesc dupa acea perioada.Ma bucur sa constat ca spiritul normalist n-a pierit de tot.Pastrati-l cu demnitate!Fiti voi insiva!Nu va lasati calcati in picioare!Luptati pentru ceea ce este al vostru!Daca sunteti dati afara pe usa, intrati pe fereastra.Trebuie sa inmuiati cumva, inima celor ce v-au facut sa suferiti!Va felicit ca stiti sa apreciati la varsta aceasta, calitatile unui dascal adevarat(de nota 100)alaturi de care formati un grup puternic.
Permiteti-mi sa va dedic versurile lui Vasile Alecsandri("Unde-i unul, nu-i putere/La nevoi si la durere./Unde-s doi, puterea creste/Si dusmanul nu sporeste!") si pe cele ale lui Andrei Muresanu ("Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte,/
In care te-adancira barbarii de tirani!/Acum ori niciodata croieste-ti alta soarta,/La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani!").
La multi ani, dragi normalisti! La multi ani, dragi romani!

Anonim spunea...

Ca fosta eleva a scolii si a dumneavoastra de asemenea, va dau dreptate in totalitate.Atat eu cat si colegii din generatia mea am prins ambele *regimuri* daca se poate spune asa. Cred ca stiu cel mai bine cand am fost ascultati, cand era urmarit in primul rand interesul nostru, cand am fost respectati si, CAND AM FOST CALCATI IN PICIOARE, UMILITI SI TERFELITI PRIN NOROI. Imi este mila de bietii copii care au ramas in urma mea. In special de caministi. Platesc preturi enorme pentru o mancare groaznica, pe cand eu plateam jumatate din suma si mancam cat doi. Sunt curioasa daca stimabila noastra conducere ar rezista cu aceasta mancare o saptamana? Ce spuneti? A ajuns aceasta scoala de ras. Nici macar profesorii nu sunt respectati!!Iar uniforma aia de caca-maca nici nu merita privita, sa nu mai zic de purtata.RUSINEEEE!!! Astea sunt modelele pe care noi ar trebui sa le urmam!?!?Imi este scarba de asa ceva! Cum de mai rezistati cu asemenea specimene langa voi?

Anonim spunea...

Va multumim pentru sprijinul acordat prin aceste randuri noua,celor de a 12 a,care am muncit ENORM pt balul ce avea sa se desfasoare.Atat entuziasmul nostru cat si cel al celorlalti a fost spulberat intr o secunda de mofturile si fitele Mihaelei U.(nu i zic "doamna"si nici "director"pt ca nu merita sa i insusesc niste cuvinte atat de mari si pline de respect).Abia astept sa plec din scoala asta,mai am un semestru si gata.Tot ce mi doresc e sa reveniti in functia ce numai dumneavoastra vi se cuvine.Sunteti un om de valoare care mi inspira numai admiratie si respect.Sunteti singurul care are curaj sa zica lucrurilor pe nume intr un mod realist si astfel ne "razbunati"si pe noi,cei care inca nu putem sa vorbim deschis.Eu personal,i as zice odata in fata acelei femei tot ce cred si mi as asuma riscurile dar sunt a 12a,mai am putin si plus ca i s ar bate obrazul cuiva apropiat mie kre d altfel e in scoala aia.Doar pt persoana aceasta ma abtin de la multe si incerc a fi respectuoasa si tacuta in fata "doamnei director"dar....toate la randul lor.Vor veni si vremuri mai bune si speram sa ne fie de folos k a Pdl a castig si nu clanul celor din Pnl(cei din kuza carora regretam zi de zi ca invatam la Sc.Normala).Sunteti o persoana exceptionala si ma bucur sa va am ca profesor.Noi,elevii,va multumim pentru tot si veti ramane mereu ca un apropiat drag noua si ca DOMNUL DIRECTOR VIROREL PARASCHIV!