joi, 8 octombrie 2009

Îmi este greaţă de românia...

...de aceşti indivizi macabri care îşi zic, politicieni!
Acum peste 10 ani, un individ din Cluj, un intelectual, a zis răspicat " îmi este greaţă de românia şi ...români!". Ţara era într-un haos total -ca şi acum şi, ca întotdeauna!*-unde găştile care îţi zic pompos partide, se încaieră pe ciolan, adică PUTEREA DISCREŢIONARĂ. Astăzi, Herta MULLER a primit Premiul Nobel. Dacă rămânea în România nu-l primea niciodată...Sunt sincer fericit pentru ea!
Tot astăzi, în conferinţă de presă, Harta MULLER a spus"... nu pot să-mi închipui cum acest regim odios (comunismul) a durat atît de mult...".Cu dezamăgirea din titlul postării, afirm că, comunismul nu numai că nu a dispărut, ci, este mai actual ca niciodată... Cu toată strădania lui Băsescu de a-l condamna, astăzi, fosilele şi puii sistemului totalitar de sorginte securistă conduc România. Ca gogoaşa viermilor de mătase, cuconii, aşa sunt îmbrobodiţi toţi lideri găştilor care se joacă de-a partidele-adoctrinare total!- în spaţiul mioritic.
PARANOIA GĂŞTILOR a atins cote de neimaginat. Mi-l reamintesc pe tov. Mitrea, acel "mare om de afaceri prin ...Austria", cunoscut!-, cel care cu faţa tumefiată, ca a unui dement în apogeu , murea cu dinţii în beregata lui Prostănacu. Îmi reamintesc aceeaşi imagine, repetabilă, cu Tăriceanu şi gaşca sa, care nu puteau lăsa puterea, pentru că mai aveau de ...furat (poate măcar instituţiile internaţionale ne vor lămuri cum duetul PNL-PSD au devalizat România în perioada 2006-2008; privatizările mari, gen BCR, spre exemplu!). Asistăm uimiţi cum, alţi tovarăşi care-şi zic partid de dreapta, adică PD, jefuiesc rapid ţara şi-i batjocoresc pe români. Dacă aţi vedea ce monumente de incompetenţă are acest partid în deconcentrate la Iaşi, ce corupţie instituţională patronează tandemul delaţionist (cu ample tente oligofrene) Cîrlan-Vasiliu, aţi vedea ce mare dreptate avem. Te miri cum un sculer-matriţer cu şcoala profesională a ajuns lider de filială, secretar de stat şi mai nou, ministru pe lîngă fusta dublă a dnei Udrea! Nu, este simplu...Un individ a cărui incompetenţă se citeşte pe faţa lui, un individ obscur şi corupt, protejat de partidul cu comportament de partid unic (deh, corupţii lor sunt mai buni decât ai celorlalţi!) râde ieşenilor şi românilor în nas. El, este politician...democrat.
Partidul comunist există, trăieşte, respiră prin toţi porii societăţii consumiste iar acest popor nu poate să-şi protejeze valorile. Herta MULLER, a câştigat Nobel-ul. Tembeliziunile mogulilor, inclusiv TVR cu mogulul Sassu păvază, sunt în delir. Au o pîine bună de mâncat. Ca şi alt exemplar a sistemului ticălos, Bogdan Olteanu, exponentul oligarhiilor securiste ("petroliere") cocoţat de nănaş şi sistem la tain!
Halal ţară! Păcat că-i locuită. Cât mai este un bilet dus pînă în vest?
*faptul că istoria, această pseudo-ştiinţă (n.a. în opinia mea) care "ne arată ce lapte şi miere au curs în perioada interbelică", nu-i altceva decât o gogoaşă ordinară susţinută de politic şi lacheii lor. Toată acea perioadă era IDENTICĂ cu cea actuală, golănia, incultura, mita, prostituţia sub toate formele ei, erau "virtuţile" acelor vremi şi, a celor actuale...
NOTĂ: Sabin Gherman, îmi cer scuze că atunci te-am condamnat... Nu am putut crede că eşti un vizionar... Oriunde te-ai afla, MULT SUCCES!

Niciun comentariu: