miercuri, 21 octombrie 2009

Sportul românesc, eternul ambasador al unei ţări care nu-şi merită rezultatele...

Comuniştii transformase sportul în una din principalele "arme" de manipulare patriotică a maselor. Şi, nu întâmplător rezultatele sportivilor români au adus faimă ţării, mult peste ceea ce arată "cloaca" politică.
Rezultatele de excepţie ale lui Marian Drăgulescu la gimnastică, ale echipei de fotbal din Urziceni, ne arată care sunt adevăraţii ambasadori ai românilor. Tenacitatea, seriozitatea, munca fără ...limite, acestea sunt condiţiile unei reuşite şi a excelenţei sportive.
Statul, politica, distrug sistematic orice valoare, bazele sportive care "odiosul regim" le-a lăsat, au fost transformate prin "inginerii" funciare şi financiare în orice, mai puţin în interesul sportului de performanţă. Îmi amintesc de grotescul situaţiei de la sărituri în apă din primăvara, când sportivii se antrenau pentru mondiale sărind de la platformă în bazinul gol, pe...saltele!
Scene de ev mediu care confirmă ceea ce vede o întreagă ţară, incompetenţă, ticăloşie, răutate, îndreptate împotriva reprezentanţilor REALI ai acestei ţări, adică sportivii de performanţă. Societatea a luat-o mult înaintea acestor clientele politice care se pare că au distrus în totalitate societatea romînească. Dacă te uiţi în tribune la meciurile de fotbal de la Iaşi, parcă este un tablou din celebrul film "Naşul". O întreagă liotă de "conducători" care trebuie văzuţi alături de "cappo...naşul local" şi, care, ca în vechile lupte antice, se distrează alături de marele "ales" în văzul prostimii de la televizor. Ei, sunt conducătorii sau, ei sunt marii, NIMENI. Adevăratele valori sunt sportivii de performanţă care mai îndulcesc câte un pic viaţa amară a românilor distruşi...

Niciun comentariu: