vineri, 18 decembrie 2009

Decembrie 1989,revoluţie sau loviluţie sau ...eterna şi fascinanta Românie?

...în vară am reuşit să revăd Timişoara...Deja, cei responsabili şi neîmpăcaţi cu ceea ce s-a ales din mesajul lor revoluţionar, pentru care, unii au avut neşansa să fie în calea gloanţelor, încă din iunie se pregăteau de COMEMORARE...Nu se pregăteau de aniversare pentru că, pentru ei, cei care şi-au dorit distrugerea din temelii a unui sistem inuman şi antinaţional, dezamăgirea este imensă...Ce s-a întâmplat cu manifestul anticomunist al Timişoarei am văzut cu toţii...
Lacheii sistemului totalitar au acaparat puterea la Bucureşti, ucigaşii şi torţionarii timişorenilor s-au transformat în "eroi" şi au fost numiţi miniştri (Chiţac, Stănculescu...şi alţii, foarte multe alte secături ale încrengăturilor securiste). Toţi cei care au tras în manifestanţi, cei care au ars cadavrele morţilor revoluţiei reale...au ajuns demnitari în noul stat securisto-mafiot gestionat de FSN, PDSR şi, mai nou, PSD.
Iată de ce, Ion Iliescu, este vinovat de tot ceea ce s-a întâmplat în România după anul 1990. Că a fost captiv, ca un cocon, sistemului ticălos, coordonat de coaliţiile securisto-economice şi ...masonice, asta-i altă poveste...
Iată, de ce mă simt dator, moral, să fiu alături de exponenţii reali ai revoluţiei de la Timişoara. Sunt alături de prietenii mei de acolo şi, de oriunde paşii i-au purtat după 1990, dezamăgiţi de ceea ce s-a ales din credinţa lor!
La Bucureşti, în decembrie 1989, Ion Iliescu şi gloata lui de kaghebişti...reformatori au dat o loviluţie, acaparând mesajul Timişoarei.
Mă alătur acelor oameni responsabili care solicită public instituţiilor abilitate ale statului de drept şi personal preşedintelui ţării să desecretizeze documentele necesare lămuririi "misterului" loviluţiei iliesciene pentru ca, adevăraţi ucigaşi ai oamenilor nevinovaţi, să ajungă din ...demnitari în ocnaşi.

Niciun comentariu: