joi, 9 septembrie 2010

Măi să fie! Democraţia îşi arată colţii?

INCREDIBIL!!
Instituţiile statului de drept încep să funcţioneze după 20 de ani de amorţeală cu botniţa apăsată adânc pe "faţă" de către politicienii securişti care au acaparat puterea.
Arestarea marilor "moguli" care se piteau la umbra unor mari imperii media care, în realitate le asigurau "liniştea" dar erau folosite şi ca sursă de şantaj pentru politicieni, este un caz demn de atenţie. Dacă îi dăm crezare dlui SOV atunci, eu, o spun cu toată tăria "JOS PĂLĂRIA BĂSE!"
Da pentru că incipient justiţia se mişcă iar, propria puşculiţă de partid PD-istă a fost retrasă la "peron" cel puţin în rândul doi şi parcă se simte un aer proaspăt.
Este primul semn de normalitate în fieful corupţiei perpetue care este România! Deja, prin Parlament se simte nevoia unor comenzi rapide de pampers....! Cum de ce? Se udă mereu "tovărăşeii" numai când aud de justiţie!
Sper din toată inima că nu va fi un balon de săpun şi ca, obiceiul responsabilităţii faţă de cetăţean să funcţioneze iar,eu, să mă simt protejat în propria-mi ţară. Aştept cu interes să mai fie săltaţi vreo câţiva primari din oraşele mari-din Iaşi, de-un exemplu- şi câţiva foşti miniştri care au deturnat "iresponsabil" bani publici. Şi, de ce nu şi foşti inspectori şcolari judeţeni care sunt părtaşi la jafurile din sistem. Aşteptăm cu mare interes!

Niciun comentariu: