marți, 24 ianuarie 2012

PONTĂNAC + ANTENESCU = 2 PINOCCHIO!


Orice român de bună credință și-a dat seama, cred, că problematizarea de mai sus este plină de adevăr; tot așa cum ne dăm seama că cele două personaje ne arată interfață hidoasă a unui ansamblu corupt cum sunt absolut toate partidele politice din România.
Ieri seară, pe TVR 1, l-am urmărit pe tov. Antenescu în calitatea lui de invitat. Pe durata tirului relativ modest de întrebări a celor doi moderatori s-a văzut cu ochiul liber că dl. Antenescu stăpânește în parte tehnica specifică securistului îndoctrinat, aceea de a răspunde prin …întrebare sau mai ales, contracararea prin minciună. Omul minte, dar modest de tot în opinia mea. Exemplu: moderatorul întreabă cum este posibil că partidul are în față tocmai securiști dovediți care au distrus viețile românilor cinstiți, respectiv Dan Voiculescu și, cea mai nouă achiziție, Sorin Roșca Stănescu? Răspunsul jalnic a tov.  Antenescu a demonstrat clar că partidul d-lui este o adunătură de…securiști sau, poate, vreo grădină zoo, dacă ținem cont de cine mișună prin filiale! Păi, tov. Antenescu, l-ai pus pe Voiculescu până și pe drapel, probabil prin transfer de la PSD! La o altă întrebare a moderatorului, când i s-a solicitat tov. Antenescu părerea asupra continuării demersului fostului președinte Constantinescu de a desecretiza dosarele fostei ICE Dunărea a fostei Securități, unde Dan Voiculescu era mare stăpân peste conturi! Al dv. Antenescu a dat în bâlbâială, l-au luat apele și a bâiguit ceva ambiguu…Cum, necum a ieșit șifonat și exact la fix, reușind să nu spună nimic, nici despre hălcuiala de-a demisia din Parlament. Totul este joc de imagine, este din ce în ce mai clar, socialiștii adunați în USL doresc cu ardoare să revină în cărți, fiind cotați mult sub 43% în intențiile de vot. Nu le-a ieșit jocul de imagine și nu le prea iese nicăieri, nici chiar la Iași, unde cei doi corupți, Nichita și Fenechiu, au adunat mulțimea prostită cu o fasolă cu ciolan. Nu domnilor- tovarasi, asta nu-i politică, este demagogie ieftină și dispreț pentru înaintașii noștri. Să vă fie rușine pentru toată mizeria umană pe care ați adunato pe caldarâmul din Piața Unirii din Iași, acolo unde, ieșenii demni au văzut cum cei doi pseudo-lideri de partide au arătat ca doi papagali stingheri. De asta minciunile ordinare ale celor doi mă fac să-i asemăn cu …2 Pinocchio cu capetele din lemn! Adevărații lideri socialiști (doar cu numele, pentru că ei în numele socialismului doar fură) sunt hrebenciuci, voiculești … și tot neamul vostru de nemernici!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa nu mai amintim de baiguielile cu referire la Nastase si asa-zisa lui nevinovatie. Candva il considera, asa cum si este, o rusine pentru clasa politica. Astazi alianta compromisurilor il face sa fie mai... tolerant.