miercuri, 20 februarie 2013

De ce România este țara în care se mănâncă ”can-can” pane și se ”beau” spălături securiste felicsiene!!



Faptul că în România ticăloșii dintre cei mai mari conduc țara nu mai este de mult timp o noutate! România este țara unde cu cât ai furat și furi mai mult ești mai ”respectat” în societate!
Un personaj politic, penal, dintre cei mulți, este și Relu Fenechiu, etern deputat de Iași și președintele PNL local. Acum câțiva ani în urmă,  dl. (penal ) Fenechiu a cumpărat niște transformatoare achiziționate drept fier vechi de către Dragoș Stănescu, bilibașa rromilor din Grajduri – Iași, analfabet…Ministrul actual al Transporturilor le-a vopsit, -deh! e ușor să umbli cu cioara vopsită-, și le-a ”plasat”, transformatoarele, drept noi către S.C. ”Electrica Moldova”(cu capital de stat) la o licitație unde ”mâna moartă” era, nu întâmplător, tocmai ”penalul ” Cristian Adomniței, actualul președinte C.J. Iași.  Evident că nu pe degeaba! Adică au bombat transformatoarele  vopsite drept noi,  iar directorașii firmei organizatoare, implicați în ”tranzacție”, au primit vile moka în cartierul de pe Bucium al fenechiului. Mari oameni, mari caractere!
Oamenii, pupindosiștii, fenechiului de Iași, denumiți și ”căcărăi fenekiști”, chiar spun că doar nu a furat nimic liderul lor! Ce-i o gaură în bugetul public de 2,8 milioane de euro? Doar el a creat o schemă piramidală de partid care cică-i reprezintă pe ieșeni! Nici eu și nici un alt ieșean responsabil nu suntem reprezentați de Fenechiu și ”căcărăii” lui! Schema piramidală creată de Fenechiu cu oameni plasați în funcții diferite în guvern sau parlament, în deconcentrate, adică bugetari la stat degeaba, este de fapt o structură de tip mafiot, care îl reprezintă doar pe acesta și afacerile lui!
Iată explicația sumară de ce România este țara în care votantul majoritar crapă de curiozitate ce au mai făcut prostituatele, ”vedete” tv  inclusiv prostituații politici și, unde, lăturile și minciunile ordinare emanată din ”zama infectă” a lui Felix Voiculescu fac rating tv!
Așa că, ieșenii , ar trebui să-l ia la țintă cu pietre pe penalul Fenechiu  îmbogățit prin jefuirea banului public și să-l oblige să se ducă din oraș împreună cu grupul lui organizat, pe care cred că-l putem numi simplu: G.I.O.!

Niciun comentariu: