sâmbătă, 29 mai 2010

Din ciclul: Revanşa statului totalitar (I)

(I) Greva generală din sistemul bugetar

O grevă generală în peisajul mioritic este imposibilă. Toate pârghiile de putere şi administraţie sunt acaparate la toate nivelele ierarhice de elementele parşive ale sistemului totalitar.
Să ne explicăm: în ultimii ani cele două mari clanuri securisto-mofiote, adică Partidul Securiştilor Devotaţi (...hoţiei) şi Partidului Nulităţilor Lacome (o altă gaşcă de securişti) au ruinat din temelii România aservind-o clanurilor masonice occidentale. Banii din contractele publice sunt trimişi prin interpuşi în băncile străine la păstrare...
În tot acest timp, România, a fost aservită total intereselor occidentalilor hrăpăreţi. Indivizi de teapa lui Năstase, Tăriceanu şi camarilele lor sunt principalii ...."artizani".
***
Greva sistemului bugetar este cea mai bună glumă din regia "hârjoana de-a democraţia!". SISTEMUL COERCITIV adică poliţie, servicii secrete, a fost multiplicat foarte mult pentru o ţară tocmai intrată în U.E., din nevoia stringentă de apărare pusă la cale de jefuitorii conclavului PSD-PNL! Salariile din sistemul coercitiv şi "nevoile" de consum tot mai mari prin explozia lor numerică, adică multitudinea de drepturi pe care aceştia le încasează, depăşeşte cu mult educaţia şi sănătatea. Un salariu mediu lunar în poliţie este echivalentul a 700-900 euro iar, în servicii secrete, salariul mediu depăşeşte 1430 de euro/lună. La drepturile salariale ale acestor "clase privilegiate"se adaugă numeroasele sporuri şi drepturi...speciale! Adăugaţi aici şi metamorfoza Miliţiei economice, denumită pompos "Curtea de Conturi" ,principala structură care se ocupă de ştergerea urmelor jafului politic asupra banului public.
Structurile aparatului coercitiv sunt adânc infiltrate în toate domeniile de activitate. Sub diferite "programe", aceştia au ajuns să contoleze toată societatea civilă şi sistemul bugetar. Sindicatele sunt doldora infiltrate cu aceşti indivizi...
O altă "clasă" privilegiată este cea reprezentată de sindicatul funcţionarilor publici, cei care au salarii medii de peste 1000 euro/lună şi numeroase bonusuri sub forma stimulentelor, etc. Orice acţiune grevistă a sindicatelor din educaţie sau sănătate este imediat însuşită de tov. col. (activ-infiltrat sau în rezervă!)Marica, care apare pe toate posturile tv publice să-şi dea el cu presupusul despre greve! Tov. Marica, este scos imediat în faţă de sistemul coercitiv care îşi vede astfel periclitate drepturile lor scandaloase pentru o ţară cu un buget în pioneze!
Asocierea mişcării greviste a educaţiei şi sănătăţii cu aceşti indivizi malefici (gen, Marica) este extrem de păguboasă şi drept dovadă nu a avut şi nici nu are şansă de reuşită vreodată.
Despre credibilitate liderilor de sindicat am mai vorbit pe blog, din nefericire şi ei sunt şantajabili din partea sistemului coercitiv.
Liderii locali, cei din şcoli, sunt indivizi obscuri şi găunoşi care nu au trecere printre colegii lor de cancelarie. Că unii dintre aceştia sunt "creaţia" malefică a sistemului nu este nicio noutate.
Susţinem cu toată responsabilitatea că nu lipsa banilor este marea problemă bugetară ci lipsa de transparenţă în acordarea acestora şi mai ales, nevoia de redistribuire şi reajustare a veniturilor pe baza importanţei sociale a muncii (educaţie este prioritate naţională doar în lege, în rest este cenuşăreasa bugetului!!)
Aşa că, unica şansă este să puneţi degetul la întâmplare pe harta lumii civilizate şi să plecaţi. Cu cât vom fi mai puţini cu atât mai bine pentru ei, sistemul ticălos...!

NOTĂ
opinia de faţă nu urmăreşte relansarea luptei de clasă, ci mai curând, să arate ticăloşia acestor indivizi cu legitimitate democratică(politicienii!) care-şi bat efectiv joc de valorile reale ale poporului român!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!