joi, 19 mai 2011

D.N.A.-ul ieșean sau despre arta ”flagelării” publice!

Despre marea ”descoperire” a celor doi vice-președinți ai Consiliului Județean Iași credem că ar trebui analizată la rece de oamenii care plătesc impozite și taxe.
D.N.A. este o instituție finanțată de la buget cu bani foarte mulți. Nu-mi propun să vorbesc despre ineficiența acestui serviciu ci despre lipsa de profesionalism voit sau...nu!
Probabil că, scurgerea de informații să fie varianta optimă a momentului, noi ne îndoim de ”poveștile” celor doi aleși că ar fi văzut (întâmplător) urme de var și alte astfel de gogorițe autovictimizante...
Isteria antenelor lui Felix Motanu au atins cote de paroxism, toți urlă la unison cum este ”posibil să pătrundă DNA-ul în birou fără să-i anunțe pe cei doi ”aleși” că sunt urmăriți”! Simplu, legea nu prevede ca alesul, cum o fi el ales, este deasupra legii.
Dealtfel, mai acum vreo câteva săptămâni, Simirad a interzis angajaților să pătrundă în instituție după terminarea programului, ceea ce ar fi trebuit să-i alerteze pe cei doi capi (adjuncți) din CJ Iași că se pregătește ceva. Pozarea lor imediată în media drept victime politice și nesupunerea și, chiar batjocorirea instituțiilor statului, ne arată ceea ce se vede cu ochiul liber în ultimii 22 de ani, nomenclatura securisto-...neocapitalistă, care a pus mâna pe putere, nu acceptă decât jaful și aroganța drept doctrină politică.
Cât despre D.N.A. Iași, credem, mai curând că au practicat arta flagelării pentru că sunt ”subordonați” clanurilor care-și zic partide? Reușita acțiunii D.N.A. ar fi compromis total planul local al mafioților politici adunați sub sigla ”generoasă” uselistă pentru anul 2012.

Niciun comentariu: