marți, 13 ianuarie 2009

ERATA...

Un tovarasel, dintre ceia multi care imi citesc parerile de pe blog, m-a acuzat ca ii cam jignesc partidul si mai ales pe lingaii cocotati in functii de acesti asa-zis liberali. Imi pare rau dar, nu am putut posta parerea individului respectiv, datorita unei defectiuni la sistemul meu privat.
Pe acesta cale il instiintez pe acel individ, care nu poate accepta ca sunt si oameni care gandesc pozitiv si vad realitatea si nu promiscuitatea politica, ca eu, cunosc multi cetateni onesti, responsabili care nu se baga in politica din GREATA, de indivizi obscuri, catarati in functii diverse pentru a avea acces la ciolan...Acesti indivizi, nu ar putea obtine niciodata o functie , in orice competitie reala cu oamenii pregatiti si onesti care sunt in societate si care din pacate nu s-au inregimentat politic.
Orice asemanare cu "marionetele" fenekiste: Gavrila, Adomnitei, Chiuariu, s.f.m.a., nu este doar intamplatoare.
Nu idealizez societatea, doar sustin, ca sunt foarte multi oameni bine pregatiti, competenti, care ar trebui sa conduca in acesta tara si nu lichelele politice.
O spun cu maxima responsabilitate pentru ca, in scoala in care predau, totul este "cladit" politic, adica incompetentii au acaparat decizia in detrimentul valorii. Si, un ultim lucru, invatamantul, este public si oamenii nu platesc taxe si impozite pentru secaturile peneliste ci, pentru ca copii lor sa fie formati in spiritul valorilor autentice si nu al minciunii si a hotiei promovate drept virtute...

Un comentariu:

cozet spunea...

Scoala Normala este cel mai accesibil exemplu in ceea ce priveste influenta politica pentru mine.Aici invat din nefericire,este un sistem mic,pe langa sistemul social national,insa ceea ce se intampla in acest sistem "normalist" datorita conducerii deficitare este doar un "antreu " servit elevilor,pentru ca apoi cu trecerea timpului sa sa le fie servit si felul principal de idiotenii si coruptie. Hai sa facem ca urmatoarele generatii sa se dezvolte intr-un mediu CINSTIT, unde valorile personale sunt mai presus de culoarea politica.
Mult succes,domnule Paraschiv,mult succes si noua in lupta cu coruptia!