marți, 1 decembrie 2009

Timişoara, după 20 de ani...

Este 1 DECEMBRIE 2009...LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!

Astăzi, la Timişoara după 20 de ani, urmaşii huliganilor care în 1989 au demonstrat, că un regim represiv şi inuman poate fi fugărit, au ieşit -din nou!-în stradă să-i fugărească pe urmaşii torţionarilor comunişti care au acaparat România.
DA, aceasta-i realitatea... Ca şi acum 20 de ani în urmă, tembeliziunea naţională şi miliţia poliţienească au îndrăznit să manipuleze grosolan opinia publică spunând ...la Timişoara nu se întâmplă nimic, doar nişte...huligani, care îndrăznesc să "militeze" împotriva tov. Geoană, adică oameni plătiţi de Băsescu!
O întrebare mă frământă mult de vreo 3-4 luni, după ce am revăzut Timişoara!
De ce a trebuit să moară atâţi oameni nevinovaţi în decembrie 1989?
Probabil, pentru ca şleahta de securişti travestiţi în oameni de bine să acapareze România!!
Când te uiţi care este "pedigree-ul" politicienilor români, te îngrozeşti, fiu sau fiică de ofiţer superior de securitate sau nepot în cel mai rău caz!!!
Pentru ca, indivizi obscuri, membri marcanţi ai unor oligarhii securiste de teapa lui Voiculescu, Patriciu, Roşca-Stăneascu să ne arate adevăratele "valori" democratice de tip securisto-mafiot?
Câţi oameni responsabili din aceată ţară s-au întrebat câţi bani o fi primit tov. Geoană la Moskova şi mai ales de la cine? Şi, mai ales cine-i tov. de bine care a făcut lobby?

Cred că a venit momentul real ca România să scape de hoardele de securişti care o conduc la toate nivelele, ba chiar şi directori de şcoli foşti turnători ordinari de "bine" sunt membri în hoarde...
DA, astăzi la Timişoara spiritul bănăţenilor molcomi a erupt din nou. Pentru ca, probabil, melancolicilor răgăţeni să le fie ...bine. Trebuie să ştergem pe jos cu aceşti indivizi abjecţi care îşi bat joc de România, şi care, ne-au târât în mizerie, corupţie instituţională şi ruşine oriunde mergem în lume...

Să alegem responsabil!Pentru ca mesajul Timişoarei să nu fie din nou furat!(Proclamaţia de la Timişoara, pct. 8)

Niciun comentariu: