luni, 21 martie 2011

Severin confirma etalonul de popor de rangul...3 european!

Recenta combinație a eurodeputatului socialist în Parlamentul European, Adrian Severin, a re-confirmat eticheta arhicunoscută (deja!) de care românii nu pot scăpa, POPOR DE TICĂLOȘI!
Cât despre partidul dlui Severin acesta este arhicunoscut drept emblema corupției românești, această adunătură de lachei securisto-comuniști care au înglodat România în mizerie în ultimii 20 de ani, pentru ca ei și apropiații lor, să se metamorfozeze peste noapte din activiști și turnători, în capitaliști!
Sincer să fiu nu mă așteptam la demnitate din partea unor astfel de indivizi, așa cum, au dat dovadă ceilalți doi ”colegi” ai dlui Severin, care, din onoare și responsabilitate față de alegătorii lor, au demisionat. Al nostru ”brav parlamentar (șpăgar)”, nu și nu! El, încearcă să păcălească pe toată lumea că a făcut lobby! Poziția grupului parlamentar al socialiștilor europeni, mi se pare puțin ciudat, chiar duplicitar până la un punct, pentru că au acceptat gunoiul sub preș prin demisia dlui Severin din grup și nu și din parlament, așa cum ar fi fost normal!
Iată de ce, românii, oriunde scot capul în Europa sunt popor de rangul 3, pentru că avem astfel de ”aleși” ticăloși, puși numai pe furat din orice sursă. Să ne mai mirăm că acum câteva săptămâni un astfel de scenariu (aproape identic celui regizat de ”The Sunday Times”) a inflamat și parlamentul dâmbovițean cu un presupus investitor din Emirate care au prins în ”plasă” aproape jumătate din exponenți ”legii” de toate coloraturile, dar, cei mai numeroși erau pesediștii...

Niciun comentariu: