marți, 12 iunie 2012

ÎNVĂȚĂMINTELE NOII ”DUMINICI A ORBILOR!”


Alegerile locale din 10 iunie 2012 ne-au arătat nevoia schimbării nomenclatorului civil al situațiilor de urgență, prevestindu-se un COD ROSU pe 4 ani, sinonim cu hoția in integrum. Votul emoțional era previzibil pe fondul unei austerități doar pentru masa mare a alegătorilor si cu conducători ”prosperi și fără bun simț”! Asta au manipulat la maxim antenele voiculescului dar și alți cătei de-ai lor și le-a ieșit!
Un lucru este cert că prin prezența la urne corelată cu rezultatele finale, mega-structura adoctrinară USL, a coborât la sub 50%, ceea ce era vizibil din ianuarie 2012. Sunt destui analiști care acreditează ideea că USL e un monstru cu picioarele din lut, iar argila este chiar una nisipoasă care se ca înmoaie constant și monstrul se va descompune…
Mai curând cred că uniunea uselistă nu-i deloc împotriva firii, este o alianță care adună cele mai declasate elemente ale neo-capitalismului românesc, o adunătură penală, adoctrinară, fundamentată pe ”partidul stat”, iliescian, cu fundament de bază pe jaful banului public și privat.
Schema politică gândită de marii manipulatori și combinatori din umbră ai useliștilor este una pe cât de simplă pe atât de ușor distructibilă. E vremea ”stângii” și au ieșit masiv în față pesediștii. Când uzura guvernării va fi mare vor fi scoși în față ”dreptacii” peneliști.  Numai că schema lor nu va fi pe placul românilor și votul emoțional din 10 iunie 2012 va avea efect de bumerang împotriva alianței ”groparii României” și, cel mai probabil, în toamnă, la alegerile generale vom vedea cu toții efectele.
Marea provocare pentru dreapta adevărată, care se va naște/renaste sau nu în România!,  este să convingă măcar 10-15% dintre cei care n-au avut ”pe cine vota” la locale și astfel , cel mai probabil, va izbuti să câștige alegerile generale.

Niciun comentariu: