marți, 10 iulie 2012

DESPRE LOVITURA DE STAT PARLAMENTARĂ

Fără pretenții de analist politic, ci mai curând de reprezentant onest al societății civile în care sunt implicat pe măsura puterilor mele, lovitura de stat parlamentară este începutul sfârșitului pentru alianța ”groparii României”, adică U.S.L.

Cu un mesaj duplicitar fundamentat pe minciună sau dezinformare publică, U.S.L. încearcă din răsputeri să mențină linia ”puterii” pe care au acaparat-o în cel mai pur stil bolșevic!

Condamnată de mai toate cancelariile occidentale și izolată extern, USL , se vede nevoit să meargă până-n pânzele albe ale propriei compromiteri politice încălcând grosolan Constituția și statul de drept, devenit ”stat de drepți pentru lacheii sistemului clientelar mafiot”. Un Parlament imbecilizant care a hotărât suspendarea lui Traian Băsescu este ”valid” cu elemente penale care descalifică actul de justiție, imaginile cu parlamentari penali, cu ambele mâini ridicate la aprobarea suspendării președintelui, au făcut înconjurul lumii civilizate.

Situarea constantă deasupra legilor, nesocotirea deciziilor Curții Constituționale, confiscarea Monitorului Oficial, înlăturarea independenței prin destituirea Avocatului Poporului și multe altele asemănătoare au făcut din USL o grupare anarhică care conduce România spre distrugere. Economic, oamenii o duc din ce în ce mai prost, cursul de referință al monedei naționale scade zilnic, măririle de pensii și salarii sunt depășite de scumpiri în cascadă. Iar la semnalul cancelariilor occidentale și carburanții o iau la vale ca preț, în ciuda ”moratoriului” mincinos asigurat de Ponta la Viena.

NU POȚI MINȚI LA NESFÂRȘIT. CRED CA SE APROPIE SFÂRȘITUL PENTRU ACEASTĂ GLOATĂ URALIANĂ PRIN COMPORTAMENT ȘI ANTI-ROMÂNEASCĂ ÎN TOTALITATEA EI. NU CRED CA NE VA FI UȘOR SĂ NE REVENIM DUPĂ MIZERIA LĂSATĂ ÎN TOAT Ă SOCIETATEA CIVILIZATĂ DE U.S.L. ÎN ACEASTĂ VENDETĂ DE GUVERNARE…

Niciun comentariu: