marți, 17 iulie 2012

INIȚIATIVA CIVICĂ DE CENTRU DREAPTA. PAȘI TIMIZI ȘI LA IAȘI!


Logic prima întrebare e de ce centru-dreapta într-o țară atât de săracă din toate punctele de vedere?

R: pentru că trebuie curmat mitul asistatului social, în spatele căruia stau hoarde de hoți din banul public și privat care-și zic de stânga și care prin puci parlamentar s-au cățărat la putere!

Nimic mai simplu!

Centru- dreapta e, fără echivoc, platforma oamenilor cinstiți, inovativi, care zi de zi își dezvoltă competențe superioare pentru bunăstarea celorlalți, plătind impozite și taxe. Dreapta este împotriva inițiativelor statului și a controlului excesiv al acestuia în economie, fiind dovedit că cel mai prost și necinstit ”gospodar” față de cetățeni este tocmai statul!!!

Socialiștii, stângacii de conjunctură, vor un control total asupra statului, pentru că mentalul lor colectiv este hoția, mita, jaful banului public din orice sursă posibilă. Ei, vor armate de întreținuți social care se ”descurcă”, primesc ajutoare de la stat și, muncesc, în același timp, în străinătate, ori pe ”moșiile” baronilor socialiști, la negru, cel mai probabil!

Centru-dreapta înseamnă oameni corecți, principiali, care doresc să trăiască într-o democrație reală ÎN CARE JUSTIȚIA ESTE INDEPENDENTĂ iar fiecare cetățean se simte egal în fața legii cu politicianul.

Stânga, vrea controlul total al baronilor lor locali asupra justiției și statului de drept. Iată de ce Parlamentul este o adunătură de persoane penale, cca 20 (!), lucru extrem de scandalos care, a determinat lovitura de stat parlamentară, de care ne-a condamnat toată Europa civilizată!

Centru-dreapta înseamnă credință în valorile europene și în orice acțiune urmărește dezvoltarea competențelor transversale prin învățarea pe toată durata vieții!

Stânga, arată numai ticăloșie, mesaje duplicitare, unul pentru Europa plin de minciună și pentru dezbinarea poporului și, un alt mesaj, intern, demagogic, împotriva adevăratelor valori ale poporului român. Singura lor ”opțiune” proletară este veche, bolșevică: ”cine nu-i cu noi , e împotriva noastră și trebuie distrus!”

Centru-dreapta este credincios valorilor perene ale poporului român NU SE TEME ȘI VA LUPTA PENTRU STATUL DE DREPT, ROMÂNIA! Deșteaptă-te, române!

Niciun comentariu: