miercuri, 11 iulie 2012

”DOTTORE” PONTA LA BRUSSEL

Marele plagiator național (pentru cine nu știe ce înseamna plagiator= "hoț care se crede intelectual") se duce astăzi cu ”jalba-n proțapul avionului!” la UE să mintă în stilu-i inconfundabil. Cu un mesaj dublu, Ponta, speră să-l păcălească pe Barosso și pe alți oficiali europeni că plagiatul său mizerabil e opera lui Băsescu și aliaților acestuia.

Nu va sufla probabil, până să fie întrebat, cum e cu lovitura de stat parlamentară! Sunt curios ce invective va mai arunca în continuare asupra lui Băsescu față de modul golănesc în care ei, adunătura penală (USL), au acaparat statul de drept, punând botniță Avocatului Poporului, Curții Constituționale, Monitorul Oficial, adică pârghiilor reglatoare ale statului de drept. Tot aici adăugăm botnița pusă funcționării administrației publice locale prin aservirea totală a acesteia către clientela lor coruptă, în toate deconcentratele fiind numiți indivizi care și în trecut au devalizat banul public și au făcut numeroase abuzuri de funcție, distrugând carierele unor funcționari competenți în multe domenii de vârf. ”Excursia” ta la Madrid, ”dottore”, nu te mai poate ajuta deloc, procedezi in spiritul doctrinei hoției, iar cei de la U.E. au constat ce înseamnă hoția și țigăneala mioritică cu deja ”celebrul” exponent socialist Adrian Severin (apropo, știi că în nesimțirea lui acesta stă pe locul …hoților în Parlamentul european?)

Dottore, nu vei convinge pe nimeni de ”bunele tale” intenții ”, pentru că instituțiile europene condamnă hoția în formă gravă pe care o promovezi la orice deschidere de gură. EȘTI ȘI VEI RĂMÂNE UN IMENS BANDIT AJUNS ÎNTÂMPLĂTOR LA PUTERE ȘI CARE VEI ZBURA CURÂND SPRE LATRINA POLITICĂ ALĂTURI DE MENTORII TĂI: NĂSTASE, ILIESCU, VOICULESCU, ANTONESCU & gloata penală.

DOTTORE PONTA EȘTI ZERO! DEMISIA!

Niciun comentariu: