vineri, 17 august 2012

PARTIDUL-STAT: ORI VOI, ORI NOI! sau despre distrugerea României

Democrația ”originală” românească cioplită de Ion Iliescu din ”spuma” critpo-securiștilor ridicați la putere din eșaloanele 2-3 ale P.C.R. au creat, după 23 de ani, o nouă ierarhie socială pe fondul devenirii acestor indivizi ”capitaliștii” de conjunctură. Apucăturile, ordinare, specifice distrugerii sociale a oricui li se împotrivește a trezit, în acești ordinari macabri, puseurile și, mai ales, exacerbarea partidului-stat, condus după dictonul securist românesc: NOI SUNTEM LEGEA!

Deci, capitalismul românesc, clădit prin minciună și jaf asupra avuției naționale nu poate continua decât prin ceea ce s-a clădit.

Numai că societatea românească, a reușit în acești ultimi ani să se debaraseze parțial de mentalitatea păguboasă prin care își fură singură cușma de pe cap și, cu greu, s-a născut o separare vizibilă a unor puteri în stat. Din nefericire această ”naștere” a puterii Justiției, a fost posibilă prin sacrificarea altor două redute ale statului de drept, mass-media și societatea civilă. Hoții politici au salivat îndelung după banii europeni și în nebunia acaparării acestora au slăbit lațul asupra Justiției!

Revenirea la putere a ”partidului-stat”, securisto-mafiot, numit pompos U.S.L. (groparii României- n.a.) a demarat războiul crâncen, pe viață și pe moarte cu Justiția, care se vrea independentă și, care, atentează la oligarhii de carton care și-au construit averi imense pe banii publici, prin hoții (inginerii financiare), deturnări și MULTĂĂĂ MINCIUNĂ! Această cloacă penală cuprinde numele cele mai sonore ale politiciii useliste, indivizi care urlă, împreună cu acoliții lor, pe toate canalele media zile în șir: Voiculescu, Antonescu, Ponta, Fenechiu, Ghișe, Nicolăescu, Dragnea, Mazăre, Oprișan ș.f.m.a. Media aservită lor cu capul de ”lance” ANTENA 3 încearcă din răsputeri salvarea acestor ticăloși, autorii loviturii de stat parlamentare din 2012, terfelind public numele cele mai sonore ale vieții sociale, științifice și politice românești sau occidentale, pe care-i consideră ”dușmanii poporului”!!! (Notă: Parcă mai erau niște partide care vorbesc de popor doar pentru a-și salva furturile….)

Numai că, Tr. Băsescu cu toate reușitele lui în crearea unui stat modern, capitalist, occidental, a pierdut din vedere puterea/remanența apucăturilor statului totalitar/ partidului-stat. Aceștia au distrus în două luni aproape din temelii toate instituțiile statului de drept create pentru a salva democrația românească și, acestora, le- a mai rămas o singură redută: JUSTIȚIA!

Niciun comentariu: