vineri, 15 februarie 2013

Ultimul fesenist de vârf cu mentalitatea de șpăgar stângist din fruntea unui PD(L) cârmit spre dreapta! Oare?



Recunosc că l-am studiat pe Vasile Blaga de foarte mult timp și întotdeuna m-am îndoit că are vreo treabă cu dreapta sau centru-dreapta politică…Ca orice ”băiat îmbogățit prin mijloace oculte”, adică prin Vama Borș, dl. Blaga nu a înțeles nimic din politica responsabilă, în care guvernează statul de drept și legea, așa cum n-a înțeles nimic din respectul pentru cetățeanul votant! La dl Blaga totul se măsoară în șpaga la partid (dar nu totală!, prietenii știu de ce) și, în voturi, adică cum îi prostim să le smulgem votul.
Am să dau doar câteva crâmpeie din comportamentul de lacheu servil al statului totalitar prin care dl. Blaga ne-a convins iremediabil că este un rebut politic a cărui loc este alături de USL și mai ales de Dan Voiculescu și, evident, de pretenarul său, Frunzăverde.
Pe vremea când era membru al guvernului Boc și ”milițienii” au ieșit în stradă ajungând la poarta Cotrocenilor cu celebra urare ”ieși afară javră ordinară!”, dl. Blaga, în nesimțirea-i de ministru a spus: ”dar, au dreptate domnule președinte!”, expresie cu care a dat cu barosul în propriul partid și guvern!!!  ”Trebuie să le dăm bani că ne apără…” Atât a înțeles el din politică, că asmuțirea unei categorii de bugetari împotriva celorlalte categorii este ”cheia succesului”! Apoi, când dna Monica Macovei s-a luat de circuitul intern al șpăgilor și a propus curățenie în partid, acelașii domn Blaga a spus: ”da mai terminați odată cu reformele astea că ne pleacă…partidul!”. Adică, noi, suntem la putere și facem ceea ce așteaptă ”oamenii noștri” care ne-au votat, furăm cât putem! Despre contribuția dlui Blaga la căderea guvernului Ungureanu, încă nu vrem să vorbim pentru că am fost intoxicați cu scenarii alambicate, intenționat și, mai așteptăm…(promitem că vom reveni).
Mentalitatea dlui Blaga este una tipic securisto-comunistoidă, sau fesenisto-uselistă, are o singură doctrină, jaful și îmbogățirea prin orice mijloc…Mi-l aduc aminte pe un senator (întâmplător de Iași), pretenar de șpagă cu dl Blaga, care s-a ajuns în posturi ”înalte” cu competențe profesionale extrem de reduse, -confirmate de boutiq-uri universitare de partid (e)- doar cu traista cu bani la vedere! Acesta este Vasile Blaga. Atât a înțeles el din politică!
Se spune că este soldat/căprar credincios și că e un bun organizator? O fi! Poate la altceva! Pentru un partid care se revendică la dreapta  dl. Blaga este o imensă piedică pentru că este un exponent al statului de ”drepți”, cu cascheta în mână și cu șpaga la vedere. Cât despre ”credința politică” a dlui Blaga,  locul lui este alături de Frunzăverde și alți trădători, în U.S.L….Drum bun, lui și PD(L)-ului,  în neo-FSN, adică U.S.L.!


Notă:
precizăm că poziționare noastră nu are nimic de-a face cu candidatura dnei Udrea, pe care o vom înfiera în aceeasi manieră de centru-dreapta și, nu, una proletară, pentru care avem, din păcate, cam tot aceeași părere….Pentru un partid de dreapta cum se autointitulează PD(L) pălăriile pentru cei doi candidați, deja anunțați, sunt imense, poate cu un ușor avantaj, când bate vântul, pentru dna Udrea…. că-i purtătoare de fustă!
 

Niciun comentariu: