vineri, 10 octombrie 2008

Lichelismul din educaţie

Mai zilele trecute, am dat din întâmplare, peste o gazetă politică de campanie electorală din 2004 a defunctei alianţe D.A. Bineînţeles că maniera de elaborare a acestei gornete politice, duhneşte a putoare şi mai ales, revanşă, pentru cei care, 4 ani nu au avut acces la ciolan. Pe domeniul educaţiei, cu o adevărată mânie proletară, neotovarăşii liberali şi alte neamuri derivate, îi înfierau pe pesediştii locali despre samavolniciile lor numeroase.
Acum după 4 ani, managementul de cumetrie al d-nei Gavrilă la IŞJ Iaşi, a demonstrat tuturor că, clientelismul şi hoţia, au fost singurele dominante ale trecerii ei prin respectiva instituţie. Nimeni dintre cei avizaţi nu îşi închipuiau că prin revenirea acestei "personalităţi" politice la ocnducerea unei deconcentrate va aduce ceva nou, calitativ.
Nu, nici nu avea cum, instituţia respectivă s-a căznit să acapareze tot banul investiţional pentru a-l deturna cu bună ştiinţă către clientelele "flămânde". Despre managementul respectivei doamne să avem pardon, de la un profesor de filologie, expectanţele sunt minime, lucru confirmat cu vârf şi îndesat. Dar, d-na Gavrilă a "punctat" la imagine politică, a redevenit consilier local ( eu, drept contribuabil, consider că primeşte bani de pomană, întrucât nu am auzit nimic relevant despre vreo iniţativă a acestei persoane în Consiliul Local vreme de 8 ani!) şi a reuşit marea performanţă cu cele sub 10 procente ale partidului său să devină viceprimar. capcană a prins-o, mulţi din partidul său, s-au bucurat, că au reuşit s-o elimine pe o linie moartă. Dar, pentru o persoană care se hrăneşte cu imagine ( cunoscătorii spun că este dependentă!), a fost o imensă ofensă, acest post în care, învăţată să comande şi-a dat seama de micimea şi probabil, mojicia, care o caracterizează... Astfel, după numai două luni, încercând să facă valuri, s-a retras din funcţie, revenind la educaţie. După cum spunea -probabil un coleg, pe un blog- acest al treilea descălecat a d-nei Gavrilă, va scoate la iveală impostura şi mai ales, ticăloşiile numeroase, pe care le-a săvârşit pe durata mandatului său la IŞJ Iaşi. Unii, spun că deja s-a creat un colectiv/grup, care se vor implica -inclusiv financiar- pentru a-i face campanie negativă, eu aş spune reală, împotriva d-nei Gavrilă, în încercarea ei disperată, de a se pune la adăpost prin obţinerea imunităţii parlamentare. Pentru că, oricât s-au chinuit colegii săi de partid, justiţia nu este încă total pe mâna lor, iar după ce vor părăsi guvernul, multe se vor întoarce împotrivă...Actul de justiţie, este la fel de ticălos ca şi imaginea guvernanţilor, chiar dacă, se cheltuie sume imense în onorarii de...partid.
Mă angajez să particip din toată fiinţa mea la campania GAVRILĂ, ÎN AFARA PARLAMENTULUI, tocmai pentru a scăpa educaţie ieşeană de gaşca de ticăloşi care au distrus şcoala ieşeană ( îmi reînnoiesc apelul pentru a mi se transmite contul pentru donaţii). Parcă, pentru acestă "madam lănţişoare-euroi" se aude zăngănit de "brăţări"nichelate....

Niciun comentariu: