joi, 29 octombrie 2009

INVITAŢIE LA HALLOWEEN-UL PORCIN/PORCESC

Gripa porcină a stârnit o adevărată isterie demnă de o societate manipulabilă prin intermediul tembeliziunilor, oricare ar fi ele.
Onor inspectoratul şcolar a decis suspendarea oricăror activităţi extraşcolare care ar trebui organizate începând din acest week-end...Nimic nou sub soare, ordinăria şi credulitatea duce la imbecilizare în masă. Un astfel de exemplu este cel hotărât de acelaşi inspectorat care ne obligă pe noi profesorii ca "la orice semn de gripă porcină vizibil la copil să-l izolăm şi...". Îmi este greaţă de asemenea tâmpenii debitate de nişte indivizi inculţi cocoţaţi pe funcţii politice şi,care cultivă isteria în mase pentru a arăta baronului local care i-a aşezat în funcţii ce loiali sunt ei partidului şi ce audienţă media aduc ...aceluiaşi partid!
Faptul că şcoală este o instituţie a inutilului şi imbecilizării elevilor nu mai este demult o noutate. Sunt şcoli în care directori pentru a-şi "demonstra" competenţa şi slugărnicia faţă de ticăloşii
politici care-i susţin au transforat şcoala într-un soi de batalion disciplinar. Profesorii trebuie să facă orice ca supravegherea să fie maximă. În pauze, profesorul nu are nevoie de aşa ceva, trebuie să stea pe post de păcălici în w.c.-urile elevilor să vadă cine fumează ca să se poată da amenzi şi scădea notele la purtare. Am văzut cum tembelizarea maselor profesorale chiar dă roade, profesoare intrând în toaletele băieţilor şi invers profesori intrând în toaletele elevelor... Cred că ţinta supremă a imbecilizării generale a învăţământului va trebui să fie militarizarea acestuia: profesoarele să umble cu puşti, iar profesorii cu...puştoaice!
Aşa că, proiectul meu extracurricular l-am redefinit în Halloween...porcesc. La anul probabil vom sărbători alte forme de manipulare ordinară, gripa cabalină sau pisicească, după cum aleşii neamului şi cei care dictează politicile publice europene au interese economice şi mai ales, stocuri de antigripale botezate ad-hoc!

Niciun comentariu: