luni, 24 ianuarie 2011

Horele dezbinării românilor...

Dacă ar trebui să dau o definiţie sumară a politicii româneşti , atunci aceasta ar fi egală cu termenii: iresponsabilitate, nesimţire şi prost gust!
15 ianuarie, 2011
Coboram, în noapte, dinspre Universitatea "Cuza"...La semaforul de la "Fundaţie"/BCU mă opresc să văd dacă s-a "întâmplat" ceva la statuia lui Eminescu...Rămân "blocat" şi sunt claxonat de un taximetrist, la statuia lui Eminescu nu se "întâmplase" nimic! Nicio oficialitate "centrală" nu a fost prezentă şi criza (identitară ca neam, mai curând...) a fost explicaţia suficienţei...politice locale.

24 ianuarie 2011, Piaţa "Unirii"
Din start trebuie să vedem care "Unire"! Unirea imposturii politice pozată drept virtute sau ...definiţia sumară de mai sus!
Că cei prezenţi au fost sau nu aduşi cu autobuze să-l huiduie pe Băsescu nici nu mai are importanţă. "Cloaca politică" şi-a arătat faţa lor buboasă şi cancerigenă, aproape toţi uită de ce vin acolo. Simirad a avut de această dată deplină dreptate, iresponsabilul Nichita şi clănţăii lui au făcut-o din nou lată!
Regia ieftină marcă înregistrată "opoziţia" şi-a mai jucat un act din dorinţa acerbă pentru ciolan. Până la urmă lupta politică înseamnă doar ciolanul. Nu eşti acolo, nu exişti, nu ai onoruri şi... nici bani!
De ce să ne mai împiedicăm de-un Eminescu sau Cuza? Cine au fost ei? Poate istorie pentru ...intelectualii responsabili!
Felicitări pentru acei directori de şcoli care nu au mai "marşat" comenzilor politice şi au ţinut copii în şcoli evocând , fiecare, după puterile lor evenimentul istoric în mod responsabil...

Niciun comentariu: