joi, 27 ianuarie 2011

Vodă Băsescu...

Trebuie să recunosc că există destule linii directoare ale politici promovate de Traian Băsescu, apropiate mult de capacităţile lui Vodă Cuza...Ştiu, poate părea o dovadă de pupin...dosism ieftin! Mi-o asum!
Vodă Băsescu doreşte să renoveze statul ticălos care a lucrat după 1990 doar împotriva cetăţenilor responsabili. Statul social (iliescian) a devenit o pecengine intrată în putrefacţie...
Disproporţiile imense din domeniul salarial şi a pensiilor militarilor ne-au arătat ticăloşia politică care a generat o monstruoasă "armată" care lucrează împotriva cetăţenilor responsabili. Dacă compari "legile speciale" din domeniul militar, justiţie, parlamentari rămâi uimit cît de diabolici au fost împotriva românilor actuala coaliţie opoziţională din România, cei care, în opinia mea, s-ar putea numi pe scurt "groparii românilor". "Coaliţia ruşinii naţionale PNL-PSD-PC", adoctrinară şi...imorală deopotrivă, şi-au bătut joc constant de orice lege de bun simţ democratic ţi i-au falimentat pe români pentru a se căpătui ei şi acoliţii lor...
Ofiţeri care au apărat ţara pe ogoarele patriei, pe la canal, pe alte şantiere, cei care au golit, cot la cot cu soldaţii bufetele şi care au apărat cuceririle democratice socialiste au pensii cu adevărat nesimţite. La fel, parlamentari, aviatori, justiţiarii, poliţie... toată elita statului comunist şi mai ales torţionarii românilor bravi!! România a făcut mii de generali după 1990...Să nu uităm că actualmente legile sunt de tip feudal şi doresc să-i învrăjbească pe români vs. români, prin menţinerea acestor imense privilegii nemeritate!
***
Azi la Consiliul Europei, Vodă Băsescu, ne-a arătat de ce este preşedinte-jucător...Dincolo de pornirile lui colerice, temperamentale (şi mediatizate de moguliada ordinară şi imorală în exces!), am văzut azi că geopolitică nu-i deloc străină actualului preşedinte. La întrebarea unui politician rus "dacă România va acapara Republica Moldova...?", Vodă al nostru a răspuns sec" România nu are experienţa acaparării de teritorii niciodată în istoria ei..." Bravo!
La fel de penibil a fost şi la interpelarea grupului socialiştilor europeni care au sărit pe Vodă al nostru...că ar fi dictator şi, a îndrăznit să le aresteze un "mare exponent" local din România!!! Să recapitulăm, PSD, adică partidul-stat, de sorginte mafiot, compus din baroni cu peedygree de securişti notorii, dovediţi, indivizi care au devalizat România, s-au unit şi rag la unison pe toate canalele că sunt ...oprimaţi! Minciună! În România a început să funcţioneze justiţia, dosare precum ale lui Năstase şi acoliţii lor trebuie să fie judecate şi nu tergiversate. Astfel, trebuie să fie judecată şi Iacob-Ridzi şi alţii care, iresponsabil, au devalizat România. Un lucru care trebuie comentat, legăturile bolnăvicioase subterane dintre "biserica strămoşească" şi mafioţii politici locali pesedişti (despre filiala pesedistă de la Iaşi din rândul popimii o să mai vorbim!), la toate nivelele, care ne arată un alt putregai social care naşte corupţie în lanţ. Poate că dacă am avea un ministru la justiţie mai incisiv, rezultatele ar fi şi mai bune, iar imaginea noastră la Bruxelles s-ar îmbunătăţi constant. Unde eşti tu Monica Macovei?
Vodă Băsescu a demonstrat şi socialiştilor europeni că mafioţii pe care aceştia îi apără în România trebuie să se supună legilor europene şi nu găştilor lor de ..."justiţiari" de partid cocoţaţi în diverse funcţii decizionale, cei care au avut şi încă au doar un singur scop: menţinerea statului securist ticălos, perpetuarea hoţiei generalizate şi cei care au consfinţit distrugerea României!

Niciun comentariu: