duminică, 20 mai 2012

ROMÂNIA, ÎNTRE PAN-SLAVISMUL SOCIALIȘTILOR ȘI PAN-AMERICANISMUL PREZIDENȚIAL ȘI AL DREPTEI REALE (II)


România are mari probleme identitare, chiar dacă este membru NATO! Guvernele socialiste si ale satelitilor lor, Năstase și, cel actual Ponta, și-au arătat marea disponibilitate și deschidere față de semi-democrația de tip Putin din Rusia. Pe vremea lui Năstase, capitalul oligarhilor ruși a cumpărat active importante din România, consfințind prin subordonare economica militantismul pan-slavist, adică noua ordine economica a neo-imperialismului rus, fundamentat masiv pe doctrinele țarilor și ale imperialismului comunist sovietic,  mult mai periculos decât cursa înarmărilor.
            Firmele Mechel, Aluminiu Slatina sau Lukoil, ca să dăm doar 3 exemple, sunt controlate de Putin prin propria lui oligarhie industriala. Toate fac parte din categoria ”băieților deștepți”-  ca și Voiculescu, de-un alt exemplu- adică cumpără energie ieftină de la statul român. În momentul în care, statul refuză să le mai dea acestă energie ieftină, ei aruncă bomba pe piață. Închidem și aveți peste 30000 de șomeri. Iată cum stă șantajul economic și, cu atât mai mult, mirarea multora față de ”umila dragoste” a socialiștilor români. Un lucru este aproape cert, Rusia suferă din punct de vedere militar și este dependentă, economic, de exportul masiv de gaze către Europa de unde obtine devizele necesare supravietuirii unui sistem economic de tip oligarhic. 
România, inclusiv prin gazele de șist, poate deveni independentă energetic iar șantajul economic rus asupra guvernului român nu ar mai avea șanse de succes, ba chiar și în Republica Moldova ar fi aproape la fel!
Admirația fățișă a socialiștilor români și aliaților lor față de Rusia crește suspiciunile implicării masive a oligarhilor ruși cu filiale economice în România în mișcările de stradă care au dus, practic, la căderea guvernului de dreapta. Și, nu în ultimul rând, se știe că înainte de turul al doilea al  alegerilor prezidențiale din 2008,Geoană a fost și a ”pupat” mâna unor finanțatori de pe la Moscova!!! 
Posibil ca acum, pseudo-socialiștii români vor să forțeze mâna ”finanțatorilor” din umbră pentru cât mai mulți bani pentru pomenile electorale, urmând să ”deconteze” acest ajutor ”frățesc” cu noi active, mai ales miniere dar și cu rămânerea în sfera de influență a Rusiei și a gazelor sale foarte scumpe. 
Un scenariu împotriva căruia, românii adevărați trebuie să se opună din toată ființa lor, iar alegerile din iunie și noiembrie 2012 sunt cel mai bun prilej.




Niciun comentariu: