vineri, 16 mai 2008

Cum am făcut celebră la CEDO, mafia transpartinică politică locală, gaşca Nichita-Gavrilă

Politica şi corupţia, sunt inseparabile pe plaiurile mioritice.
Cu cât ai furat, furi şi poţi fura mai mult din banul public, eşti cel mai respectat în "comunitatea elitistă" politică. Furând, îţi pui deoparte suficiente resurse materiale, încât să cumperi eventuali procurori care vor îndrăzni să-şi facă datoria...
Nu este o mare necunoscută în peisajul mediatic local, faptul că în urma simulacrului de control în vremea când eram director al Şcolii Normale "Vasile Lupu" din Iaşi, regizat de "alaiul" corupt trnspartinic Nichita- Gavrilă, adică "nunta" PSD-PNL, m-am judecat timp de peste doi ani cu aceştia şi clanurile lor de tip mafiot, pentru a-mi demonstra competenţa şi nevinovăţia. Întrucât am reuşit doar parţial în prima fază şi, apoi total, să demonstrez faptul că aceste dosare sunt politice, mârşave şi mincinoase, am ajuns să-i fac "celebri" pe toţi aceşti incompetenţi, la instanţele şi instituţiile europene. Cum aveau aceste instituţii să afle, despre sistemul corupt politic din Iaşi, de exponenţii de marcă de tipul Nichita, Gavrilă şi compania de "sunet" (sau cumetriile), altfel decât prin plângeri în justiţie.
Europenii, ştiu destul de bine ce se petrece în România şi, regretă amarnic o hotărâre pripită, cu privire la accederea noastră în lumea civilizată. Nu-i de mirare, că instituţiile europene deja îşi pun mari probleme, cum să determine fugărirea mafiei transpartinice- ceva din categoria celor 322 de parlamentari şi a tonomatelor media, amintite de preşedintele ţării- care au parazitat, şi mai apoi au reuşit, paralizarea funcţionării statului de drept.
Nu-i de mirare că sub know-how-ul pesedist, gaşca fenechisto-penelistă din Iaşi, şi-a implantat "intelectualii" de marcă ( mulţi absolvenţi ai boutiqului din "blocul" turn de la prima intersecţie semaforizată, cum cobori spre Bucşinescu; cu pretenţii de universitate de cadre de partid transpatinică, un fel de ştefan gheorghiu contemporan!) în mai toate structurile justiţiei din minister şi din teritoriu (Bacău, Suceava, Botoşani, Vaslui, etc.). Toată reformă gândită şi neterminată, din cauze strict politice, de către Monica Macovei, a fost demolată de Chiuariu & co. Un exemplu elocvent este madama Vodkuleţ, cea care de atâta "competenţă avocăţească de înaltă curte-ÎCCJ-", ştie doar unde să descarce portbagajul cu şpăgi la Bucureşti; păcat că, cărăuşul ei, fiul acesteia, în loc să înveţe ceva despre apărarea statului de drept, învaţă despre "abc-ul corupţiei politice").
Pe mine, cel mai mult mă deranjează că pe banii noştrii, aceşti incompetenţi, distrug imaginea ţării noastre şi a locuitorilor ei, care nu merită să fie terfeliţi, pentru "aleşii" săi. Sau, poate ne merităm soarta şi atunci, din culpa colectivă, să suportăm consecinţele.
România este condamnată aproape săptămânal la instanţele europene, datorită abuzurilor administraţiei politice iar, banii respectivi (acordaţi ca despăgubire petenţilor) nu se iau din buzunarile arhipline ale aleşilor, ci din banul public, deci, din banii cetăţenilor. În concluzie, cetăţenii sunt jecmăniţi sistematic, de aceste lichele care-şi spun politiceni şi noi, persistăm în naivitate să-i mai alegem odată.
Poate cele scrise aici, vă vor determina să verificaţi cu atenţie listele cu :Nichita, Gavrilă, Fenechiu, Neculau, şi toţi cei de teapa lor, din "găştile" pe care le servesc şi, să le daţi cu flit, ca pentru orice insectă nedorită în preajma dvs. Vă invit să reflectaţi şi să procedaţi în consecinţă, dacă vouă, ca votanţi, vă pasă de români şi România! Politicienilor, nu le-a păsat vreodată de nimic, în afară de, propria lor căpătuială.

Niciun comentariu: