duminică, 24 ianuarie 2010

A fost sau...n-a fost!

Ieri, prezent fiind la o susţinere publică a unei teze de doctorat, am avut plăcuta surpriză să aud o voce autorizată, responsabilă, care a spus răspicat despre evenimentele din decembrie 1989, că ..." nu au fost o schimbare de regim ci doar, de sistem securisto-comunist!". Academicianul Alexandru Ungureanu a recunoscut răspicat ordinăria mass-media de a manipula în continuare populaţia despre acest trist şi înfiorător eveniment.
Mai zilele trecute, tov. Ion Iliescu, a declarat ritos, în stilu-i caracteristic ..." revoluţia au făcut-o comuniştii nemulţumiţi!". Asta ştim şi noi, că un sistem securisto-comunist de inspiraţie sovietică, inuman şi iresposabil, a fost înlocuit cu alt sistem, de aceeaşi factură, securisto-comunistă dar, cu "faţă umană"... Acest eşalon 2 şi 3 al sistemului totalitar, au acaparat pârghiile de putere imediat după provocarea tulburărilor din decembrie 1989 de la Bucureşti. Pentru a putea controla imediat situaţia au avut nevoie să-şi subordoneze puterea economică şi justiţia. Apoi, au determinat haosul general, cu mineriade şi alte mişcări sociale, pentru a putea fura în linişte, având asigurate condiţiile necesare. Crearea unui sistem piramidal administrativ, în care se regăsesc majoritar, indivizi obscuri (securişti, turnători, activişti, ţuţeri, etc) cărora le-au fost echivalate diplomele de la Ştefan Gheorghiu, au determinat frânarea oricăror iniţiative democratice reale. Aceşti indivizi cu "dosare grele" au penetrat peste tot, în justiţie, administraţie, educaţie, poliţie şi s-au constituit în adevărate contingente ale corupţiei generale care stăpâneşte România. Sistemul ticălos creat de Ion Iliescu şi multiplicat de indivizi obscuri ai sistemului totalitar, precum Hrebenciuc, Vanghelie, Dragnea şi alţi lachei vopsiţi în social-democraţi, au acaparat o doctrină politică pentru a avea justificare pentru hoţiile lor!
Peste tot în ţară, cohorte de ticăloşi, nu au altă preocupare decât filajul continuu al oricui este împotriva sistemului lor. Aceşti indivizi, plătiţi din bani publici, nu fac altceva decât spionaj stradal continuu, ascultă telefoane cu instalaţii improvizate, pentru a arăta opiniei publice ce "politicieni de nădejde, are doar sistemul...ticălos". Ordinăria securisto-comunistă trebuie retezată din temelii.
Cred că avem nevoie de o adevărată dreaptă politică care să distrugă acest sistem şi care, să clădească încrederea cetăţii în valoare şi prosperitate, nu în hoţie...social-democrată!

Niciun comentariu: