luni, 10 noiembrie 2008

Despre guvernanţii ruşinii sau scurtă caracterizare a găştii tăriceniene

Deja, originala noastră democraţie explodează de nesimţire şi mai ales, reacredinţă...Când rating-ul de ţară este în cădere liberă, când Curtea Europeană de Conturi critică controalele insuficiente şi ineficiente asupra licitaţiilor publice şi când, premierul manipulează în cel mai josnic mod sindicatele prin intermediul media, deplângând alunecarea spre stânga, care ar pune în pericol, "creaţiile" regimului său, drept că-ţi vine sa i-o zici de la obraz "... BA PE-A MĂTII, TĂRICENE!".
Când ai manipulat subteran Parlamentul pentru a-ţi trece legile "organice" pentru diferite grupuri de interese, acum tu, primul ministru, emiţi ordonanţe de urgenţă pe bandă rulantă, încălcând cu o nesimţire ordinară, statul de drept. Care stat de drept, l-ar vrea acest yes-man cu iz de mârlan de mahala, o aripă de partid care să consfinţească toate ticăloşiile acestei adunături, care a confiscat brandul liberal al brătienilor...
Să explicăm tuturor oamenilor care doresc să meargă la vot.
Sub presiunea media şi a lui Băsescu, au ieşit la iveală salariile de îmbuibaţi ai regimului politic care se află "adăpostiţi" prin agenţiile şi agenturile guvernamentale. Practic, au ieşit la iveală salarii care, i-ar face invidioşi până şi pe cei mai performanţi profesionişti din lumea occidentală...Dar, în România aceşti indivizi, câştigă de 20 până la 50 de ori salariul uni profesor sau medic. Pe ce merit? Simplu, este membru de partid şi probabil, din acel salar de nabab, cotizaţia către "elita" partidului trece de 10% din total (coeficientul este utilizat peste tot în ţară, apropo de cazurile gen Morega de la Gorj şi alţii de teapa acestuia!).
Şi surpriză tăriceanului umileşte tot sistemul bugetar şi ne arată până unde poate merge nesimţirea acestui guvern. Tot prin ordonanţă de urgenţă a decis ca aceste salarii imense să...rămână la clientela sa de partid (o altă dovadă asupra acestui sistem corupt, nu cred că mai trebuie, chiar dacă anticorupţia a sucombat odată cu mătrăşirea huliganică a d-nei Monica Macovei!), decizând ca respectiva ordonanţă să intre în vigoare de la 01.01.2009 iar "privilegiile" cu consiliile de administraţie să se păstreze, în avantajul aceleiaşi clientele. Curat-murdar, caragialesc sau mai corect...tăricenesc!
Când ţara se scufundă încet şi sigur prin politicile de...stânga promovate de aceşti pseudo-liberali, dar datorate, înţelegerilor oculte ale lor cu PSD (care au doar un singur ţel, jefuirea banului public), sper ca toţi acei oameni de bună credinţă din această ţară, să înţeleagă că asemenea indivizi trebuiesc să dispară din viaţa politică a ţării. Pentru totdeauna şi spre binele ţării!
Bibliografie: Orodnanţa de Urgenţă nr. 135/22.10.2008

Niciun comentariu: