joi, 6 noiembrie 2008

Lanţişoare, euroi, de nota... zero

Camelia Gavrilă, şefa de partid (penele) a IŞJ Iaşi, a cărei unică competenţă pentru acest post este faptul că-i membră de partid, a umplut târgul de bennere în care ne spune că ...este de nota 10.
Întrebarea firească, a mea şi a multor colegi care ne pricepem la evaluarea competenţelor doamnei Gavrilă, este cât se poate de normală: Ce scară de valori a utilizat partidul dumneaei când i-a dat respctiva notă?
Noi, înclinăm să credem că este vorba despre un sistem de evaluare în care nota absolută este...50 şi, pe bună dreptate, doamna Gavrilă a primit respectiva notă.
Dacă cumva nota 10 atribuită doamnei mai sus aminitite este din alt sistem de evaluare, cel al şpăgilor, mitelor, licitaţiilor trucate, deturnărilor de fonduri publice, atunci scala maximă, s-ar putea opri la ...10. Cum, prin 2004, doamna Gavrilă, dona partidului său, mai mulţi bani decât avea în declaraţia de avere, aşa şi acum, în 2008, crede că prin mistificarea evaluărilor, va mai putea prosti pe cineva despre un ...rebut politic cum o considerăm noi, în urma unei minuţioase şi reale evaluări.

Niciun comentariu: