vineri, 30 iulie 2010

Cetăţeanul Neculau Ctin faţă cu reacţiunea s-au... unde naiba-i rudotelul!

Faptul că anumiţi indivizi pricopsiţi în munca cu ...vorba, dintre cei care vând politicieneşte iluzii populaţiei credule, se consideră buricul universului ...mioritic /bahluvian nu-i o mare noutate! Dar, când emiţi elucubraţii bolnave pe bandă rulantă, jignind un spectru larg de populaţie care a avut curajul de a se prezenta la vot şi de a vota un mai bine sperat doar de ei, este deja o problemă extrem de gravă!
Numitul Neculau Constantin, de profesie consilier local pesedist şi băgător de seamă, adică salariat la S.C. Fotbal S.A. -finanţată majoritar din bani publici -fost viceprimar şi mare aspirant la un nou fotoliu prin şantajul ordinar pesedist local şi-a permis să emită următoarea tâmpenie politică în conferinţa de presă a partidului său "...dacă prind unul care l-a votat pe Băsescu îl bat cu capul de toţi pereţii şi îl pun să-mi dea cei 25% cât mi-a scăzut salariul...!"
Maniera şocantă a acestei manifestări huliganice sau mai bine zis politice, specifică partidului dlui Neculau Ctin, nu trebuie să ne mire, mai ales că dlui are o veche carte de vizită de peremist vadimist unde s-a şcolit bine! Dl Neculau cred că şi-a dat curs frustrărilor vis-a-vis de insuficienţele care îl tot umbresc în ultima vreme. Se vrea din nou la tain ca viceprimar iar boghii nu-s chiar aşa de tonţi precum crede el, şpăgile de odinioară cu banul public nu mai curg, autorizaţiile de construcţii pe care le ordona cândva nu mai sunt ce-au fost, iar viloiul său din fundul Buciumului, undeva pe lângă popimea acaparatoare de terenuri şi averi nemuncite, solicită cheltuieli nemăsurate.
Pericolul Băsescu enervează deja multă lume! Cei care au sperat că vor reajunge la banul public imediat şi la posturile calde aducătoare de mită nu mai au răbdare. Vadimi, Voiculeşti, Patricieni, Vânturi, Stăneşti, moguli şi mogulaşi, cu toţii sunt foarte nervoşi. Dosarele lor penale au început să fie luate la puricat...
Să fim oneşti, Băsescu, şi-a propus renovarea României. Instituţiile statului de drept dau semne de independenţă faţă de oligarhiile şantajului şi mitei organizate de tip pesedisto-penelist. Statul social conceput în manieră cvasi-jefuitoare de Iliescu şi camarilele sale nu mai este de actualitate. Toate instituţiile statului coercitiv corupt prin care pesediştii au distrus în fapt România dau semne de independenţă. Celulele pesediste unde corupţia colcăie încă, în Iaşi, Constanţa, Dolj, Teleorman, Vrancea...încep să le tremure nădragii. Nimic nu mai este cum era!
Oricum, drumul spre o Românie demnă, social, economic şi cultural este foarte lung. Să nu ne amăgim că va fi uşor. Piedicile sunt numeroase iar jefuitorii noştri stau la colţ cu tot arsenalul lor media cu care punctează zilnic, antene, realităţi cosmetizate, etc.
Trebuie răbdare şi solidaritate cu cei care doresc renovarea României.
Eu, sper să nu-mi mai fie ruşine de cetăţenia mea, iar indivizi ca Neculau Ctin să ajungă acolo unde le este locul, în mahalaua politică a nesimţirii şi iresponsabilităţii! Iar dacă, ieşenii concep un asemenea comportament îl vor realege pe tov. Neculau, la o adică cine se aseamănă se adună!
Aaa şi, să nu uit EU AM VOTAT BĂSESCU!

Niciun comentariu: